Tervetuloa tarkastelemaan blogiani!

Olisin oikein mielissäni, jos haluaisit jättää kommentin, arvostan niitä suuresti.

-Jonna

tiistai 30. elokuuta 2011

Uusi kortti

Tässä tämä nyt sitten on. Tällä kortilla osallistuin fb:n käsityökirppis ja -foorumin haasteeseen #4. Aiheena mallin pohjalta tehtävä kortti. Tämä lähtee ilahduttamaan pikkuveljeäni hänen syntymäpäivillään. :)

maanantai 29. elokuuta 2011

Uusi lävistyskoru on nyt paikoillaan

ja tässä se komeilee. Iskä sai paikoilleen viikonloppuna. Työkalujahan siihen tarvittiin että auki saatiin vanha, mutta nyt vihdoin on uusi koru paikoillaan, jeij! :) Vähän bliglingiä mulle. :)

tiistai 23. elokuuta 2011

Terveisiä askarteluliikkeestä!

Kävin tänään askarteluliikkeessä ja mitään ylimäärästä en ostanu, vaan sen mitä tarvitsin, elikkäs kultanen muste, ruskea muste, ezmountia ja sit vaihoin päittäin yhen kortti&kirjekuori -paketin. Näillä taas pärjää jonkin aikaa. Niin ja mun tilaamat kukkaleikkurit (iso ja pieni) tuli tänään, jeij! Nämä löysin käytettynä. :) Onneks on paaaljon erivärisiä kartonginpalasia, ni voi sitte käyttää monipuolisesti. Ja ehkääpä huomenissa saan uuden leiman, jos postipoika tuo sen. Oikein hyvää alkuviikkoa vain kaikille lukijoilleni, tai tänne piipahtaville. :)

tiistai 9. elokuuta 2011

Heissan!

Tänään kävin taas askarteluliikkeessä, no mukaan ei tarttunut paljon. Neliökorttipohjia ja kuoria molempia 5kpl ja promarkerin tussi. Eli kaikki loppu tarpeellinen, mitä tarviin kummitytön kortin tekemiseen, aikaa kolme päivää, hyvin tässä vielä ehtii. Tulee sitten uusi kuvakin tänne, kun oon saanu annettua kortin. :) 

torstai 4. elokuuta 2011

Uusia ihanuuksia

Kyllä mun tänään kelpas tulla kotiin, kun oli kaksi kuorta odottamassa. Toisessa leimasin ja akryylipalikka (joka oli liian iso kuvaan nähden, noh onneks on kolme akryylipalikkaa lisää tulossa :)) ja toisessa paperikko, strasseja, kirjekuoria ja kangaskukkia...kukkiin petyin, ne näyttivät kuvassa erilaisilta...ovat toki erivärisiä, mutta muuten keskenään täysin samanlaisia, mikä toki rajottaa niitten käyttöä aika paljon, no eipähän mahda enää mitään. Noni, nyt ku katoin tarkemmin, sieltä, mistä tilasin, ni ne tosiaan on samanlaisia...ois pitäny tilatessani kiinnittää enemmän huomioita. Jonna säätää ja shoppailee, osa 1000 ;D. Mut kaiken kaikkiaan olin muuten tyytyväinen. Hei taas ensi kertaan!

tiistai 2. elokuuta 2011

Hei, hoi!

Viime päivät oon sitten "vähän" tilaillu, enimmäkseen askartelutarvikkeita. Osa ei ole vielä edes saapunut liikkeisiin, joten toivottavasti saisin ne nyt ennen kun pitää yksi tietty kortti saada valmiiksi. Isoin paketti on jo matkalla ja saan sen varmaan tällä viikolla, jeij! Tosin ke-to olen vanhempieni luona äidin seurana kun on telonut jalkansa ja se on kipsissä. :(  Joten loppuviikosta sitten varmaan saan sen paketin haettua postista, jossei mahdu postiluukusta sisään. Ja meitin suurensuuri paketti musteita tuli tänään. :)


Niin ja nyt on sitten laitettu kättentyöt järjestykseen täällä blogissakin, jee mä osasin ja ihan ite, ilman mitään apuja! Eri asia sitten on, osaanko lisätä sinne lisää julkaisuja jatkossa, mutta se jää nähtäväksi sitten kun on sen aika. Joten nyt pääsee helposti selaamaan eri kategorioita. :)