Tervetuloa tarkastelemaan blogiani!

Olisin oikein mielissäni, jos haluaisit jättää kommentin, arvostan niitä suuresti.

-Jonna

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kortit ystävälle ja hänen pojalleen


Tässä kortissa on yhdistelty, erään haasteen osaa, bogattua ideaa ja vähän omaakin. Ihanaisen erikoisen perhosleikkurin olen saanut rakkaaltani joululahjaksi. :)


Tällä kortilla osallistuin koukussa kortteihin sivuston veivaamatta haasteeseen. Aiheena oli luonnos. Veivaamatta haaste on siis sellainen, jossa ei saa käyttää mitään kuvioleikkureita tai muita vastaavia apuvälineitä, vaan pelkästään viivotinta, saksia yms.



Oi kuinka ihanan tunnustuksen sain Sähköpäältä. <3

Tämä onkin ihan ihka ensimmäinen tunnustukseni :)

Tunnustukseen kuuluu seuraavat kolme tehtävää.

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti tämän awardin.
2. Kirjoita viisi random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä award 5 blogille/bloggaajalle.

Tässäpä sitten nämä random faktat:

1. Osaan nauttia elämän pienistä iloista.

2. Kokkaillessani poikaystäväni kanssa, tykkään kokeilla aina kaikkea uutta.

3. Soitan ystävieni kuulumiset viikottain läpi.

4. Pidän kissoista, mutta olen allerginen niille :(

5. Yritän aina kannustaa ja tukea muita parhaani mukaan.



Ja tämä tunnustus lähtee: 


lauantai 24. maaliskuuta 2012

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Origaminarsissi

Tänään tuli tehtyä origaminarsissi. Löysin sattumalta netistä ohjeen, vaikka olin siellä ihan muissa asioissa, noh olin jo tovin pohtinut korttiin sopivaa narsissia, kun löysin tämän ohjeen. Noh narsissi olikin niin kolmiulotteinen, ettei se sovellukaan tähän tarkoitukseen. Sen sijaan minä sain itselleni ikikukan. :D Aikaa tekemiseen meni noin nelisen tuntia ja alussa tuskastuinkin niin pahasti että jätin homman kokonaan vähäksi aikaa kesken. Rohkeuteni kasattua, ryhdyin toimeen ja se oli vain alussa se kinkkinen kohta. Loppua kohden helpotti. Aloittelijalle en tätä mallia suosittelisi, sillä on sen verran haastava. Itse olen opetellut itsenäisesti origamin jalon taidon perusteellisista kirjaston kirjoista vajaa kymmenen vuotta sitten, mut nyt on ollu taukoa monta vuotta, koska oon keskittyny kortteihin ja käsitöihin.

Ohjekin löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=01W7gbtgCc4&feature=fvwrel , mikäli joku haluaa kokeilla tai vaihtoehtoisesti menettää hermonsa :D




lauantai 10. maaliskuuta 2012

Esittelyssä rakas kilpikonnani



Sain laitettua Nestori-nelivarvaskonnalleni lämpölampun terraarioonsa. Lämpölamppu on vielä hieman ylhäällä, mutta ilmeisen mukavasti kuitenkin lämmittää kun konnani ei muuta tehnytkään kun makoili sen alla, kun sen sai.



Lämpölampun alla oli mukava loikoilla.







                                                     PÖÖ!






Tomaatti on herkkuani ja löydän sen, vaikka se olisi piilotettu minne.


Naistenpäivan kaunistus

Kävin hemmoteltavana paikallisessa yhdistyksessä ja sain hienon kampauksen ja kynsiin leimakuvat sekä päällyslakan päälle. En edes tiennyt että sellaisia on olemassa, joten täisin uusi tuttavuus mulle. Musta pohjalakka oli jo ennestään itse laitettuna.


Äidille ja isälle synttärilahjaksi tehdyt heijastimet ja kirjanmerkit

Molemmat heijastimet ovat kaksipuoleisia ja kirjanmerkit on virkattu isoäidinneliöistä ja yhdistetty kiinteillä silmukoilla, lisäksi on myös reunustettu kiinteillä silmukoilla. Aikaa yhden kirjanmerkin tekemiseen meni noin kahdeksan tuntia.


Lisää kuvateksti




Ensimmäinen kolmiulotteinen neulahuovutus ja virkattu kukkakoriste

Tässä nyt on se valmis kimalainen. Tämä on magneetti. Kiitos kirjaston kirjan ohjeiden ja  taideryhmän materiaalien. Musta huovutusvilla löytyi itseltä.



Tämä on käsityöryhmässä virkattu kukkanen. Värit ovat oikeasti paljon tummemmat, mutten vieläkään osaa käyttää kunnolla uutta kameraani.


Noniin, tässä vähän paremmat värit.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Pyyhekoukkuja ja heijastin

Tässäpä taideryhmässä tekemiäni pyyhekoukkuja sekä heijastin kadonneen tilalle:



Taustalla neulahuovutettu sydän ja CE-hyväksyttyä heijastinkangasta. Helmiä ei ollut riittävästi samaa väriä. :(  Heijastin on kaksipuoleinen.