Tervetuloa tarkastelemaan blogiani!

Olisin oikein mielissäni, jos haluaisit jättää kommentin, arvostan niitä suuresti.

-Jonna

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Jotain ihan muuta kuin kortteilua tai käsitöitä.

Tässä uusin hankintani kokoelmiini ja tarina on seuraavanlainen: Minulla on maakilpikonna Nestori. Hän on nelivarvaskonna. Olin torstaina hakemassa hänelle uutta ruokaa, kuivaruokaa eläinkaupasta ja sen jälkeen piti mennä hakemaan hänelle kippo sille...noh kun astuin kauppaan sisään siellä odotti minua tämä ihanuus ja en voinut sitä vastustaa. Tykkään kerätä kilpikonnia, olivat ne sitten mitä materiaalia tahansa. Kokoelmani on varsin vaatimaton. Omistan vasta neljä pehmokilpparia, yhden keraamisen ja kaksi itsetehtyä. Muahan ei siis sais päästää näkemään mitään keräiltäviä kilppareita, etenkään maakilppareita, sillä nehän lähtevät heti mukaan. :D

Mutta tässä siis tämä ihanuus, joka halusi tulla asustamaan luokseni:



Edestä...


...sivulta...


...ja toiselta.


Sillä oli häntäkin. <3

Ystävälle onnea uuteen kotiin -kortti



Tämä kortti onkin sitten täysin omasta päästä ja mielestäni aika onnistunut. Ystävän lempiväri on liila, joten siitä lähdettiin liikenteeseen.


Tässä hieman oikeampi väritys.


Tahtoo uuden akryylipalikan! Toinen kortti, jossa käytin uusia kirjain- ja numeroleimasimiani. Liian suurella akryylipalikalla tekstiä on vaikea kohdistaa ja jälki on epätasaista. Pienempään taas ei mahdu esim. nimi kokonaan. :/

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ystävälle avaimenperä.

Ystäväni kommentoi nähdessään aiemmat kaksi matonkuteesta tehtyä avaimenperää, että ja mulle tulee kolmas. :)   No matonkuteita ei ollut, joten kipaisimpa askarteluliikkeestä avainrenkaita ja tein sitten avaimenperän kotoa löytyvistä villalangoista, joita sattui sopivasti olemaan ystäväni lempivärejä. :)


lauantai 16. kesäkuuta 2012

Askartelufoorumin korttihaaste # 24



Askartelufoorumin korttihaasteessa oli tällä kertaa luonnos, joista kovasti pidän ja tässä tulos. En oikein saanut oikeita värejä kun nyt ei päivänvalo enää riitä, mutta tässä otettu lampun valossa ja ilman.





Ja luonnoksen pohja oli tällainen:



Tässä vielä kortti kokonaisuudessaan ja muokattuna:


Ja taas kahdet kuvat kaikista.






Ensimmäisen kirjainleimasinsettini ostin viime viikolla ja nyt pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään sitä. Haparointia on havaittavissa, mutta harjoitus tekee mestarin, eikös? :)





sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Ensimmäiset tuotokseni Kesä käsillä -ryhmästä.

Torstaina siis aloitin uudessa ryhmässä, kesä käsillä. Kaikenkaikkiaan ois nyt sitten luvassa seittemän kertaa kädentaitoja ja tässä ois nyt sitten ensimmäiset tuotokseni:


Nämä ovat solmimistekniikalla tehdyt avaimenperät matonkuteesta. Toinen jäi itselle ja toinen meni rakkaalleni. :)