Tervetuloa tarkastelemaan blogiani!

Olisin oikein mielissäni, jos haluaisit jättää kommentin, arvostan niitä suuresti.

-Jonna

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Askartelufoorumin korttihaaste # 24



Askartelufoorumin korttihaasteessa oli tällä kertaa luonnos, joista kovasti pidän ja tässä tulos. En oikein saanut oikeita värejä kun nyt ei päivänvalo enää riitä, mutta tässä otettu lampun valossa ja ilman.





Ja luonnoksen pohja oli tällainen:



Tässä vielä kortti kokonaisuudessaan ja muokattuna:


Ja taas kahdet kuvat kaikista.






Ensimmäisen kirjainleimasinsettini ostin viime viikolla ja nyt pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään sitä. Haparointia on havaittavissa, mutta harjoitus tekee mestarin, eikös? :)





6 kommenttia:

  1. Hieno kortti jälleen.
    Kiitos osallistumisestasi Askartelufoorumin korttihaasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Tämä on aivan ihana kortti, toivottavasti jollekin pikkuprinsessalle saat tämän annettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain, ei voinu olla kommentoimatta ku oli niin ihanat kynnet. :D

      Kiitos! Itse asiassa sain tilauksen ja sanoin että mulla on idea, tai oikeammin aion osallistua askartelufoorumin haasteeseen, niin teempäs kortin sen mukaan ja hyväksytän sitten tilaajalla. Tätä sitten hieman muokkasin vielä haasteeseen osallistumisen jälkeen. Kuvat tulevat varmasti jossain vaiheessa.

      Tässä onkin nyt sitten esimerkki kortista, jossa on mennyt kaikki muu pieleen kuin värimaailman valinta. Alkaen korttipohjan leikkuusta (tahtoo kunnon ja ensimmäisen rullaleikkurin!) aina leimakuvan väritykseen asti. No aina ei voi onnistua, harmi sinällään kun on värimaailmaltaan kuin pikkuprinsessalle tehty. ps. Tämä menee nelivuotiaalle. :)

      Poista
    2. Oih mä arvasin, että varmasti menee jollekin pienelle :) Turha varmaan sanoakaan, että kortti on mahtava eikä siinä ole mitään vikaa :) Tiedän omasta kokemuksesta, että itse löytää vaikka mitä vikoja omista tekeleistään, kun taas muut ihastelee silmät pyöreinä :)

      Poista
    3. Kiitos kovasti Tiia!

      No jos vaikka katsot tuon sisäpuolen, eli tekstipuolen alareunaa, sitä valkoista. Siinä on kauhee vekki...tollasta saa aikaan ku leikkelee askarteluveitsen ja viivottimen kanssa, eikä ole kunnon välineitä. :D

      Poista